Til gallerier

Ansøg om at være med

No White Walls er et koncept, der gerne vil slå et slag for, at kunst bliver attraktivt at give i gave.

Som du sikkert ved, er det meget svært at vælge kunst på vegne af andre, men du har sikkert nemmere ved det end den almene dansker, der ikke arbejder med kunst hver dag. Men for os, den almene dansker, er der betænkeligheder ved at købe kunst til andre, for hvad hvis udtrykket ikke falder i god jord, og modtageren alligevel føler sig forpligtet til at hænge det på væggen… Jamen, der sker ikke andet, end hvad, der sker med hvilken som helst anden dårlig gave – ingen er rigtig glade. Oven i hatten bliver kunsten heller ikke nydt på den måde, som det var tiltænkt, og begge dele er en skam. Derfor vil No White Walls forene gallerier, gavegiver og gavemodtager, med en passion om at få mere kunst ud i de danske hjem.

No White Walls er ikke et nyt galleri, en kunstnersamling eller lignende – men en kunstgave, der ikke kun kan bruges hos et specifikt galleri, men på den kunst, som gavemodtageren forelsker sig i. Det betyder, at viften af gallerier knyttet til No White Walls skal være bred, både geografisk, stilmæssigt og prismæssigt. Derfor høre vi meget gerne fra dig, hvis det kunne være noget for dig. Nedenfor er der en kontaktformular, som du kan bruge.

 

 

 

 

HVORDAN FUNGERER DET?
Køb gaven:
Giveren går ind på hjemmesiden, vælger det beløb gavekortet skal lyde på og gennemfører købet.

Giv gaven:
Den eksklusive gaveæske bliver sendt hjem til giveren, og derefter kan giveren selv overdrage gaven personligt.

Find kunstværket:
Modtageren kan efterfølgende ose rundt blandt de gallerier, der tager imod gavekortet.

Betal for kunstværket:
Når modtageren har fundet det helt rigtige værk, betales der med kunstgaven i stedet for dankort eller kontanter. Skulle det koste mere, kan man sagtens selv betale differencen. Hvis det koster mindre, bliver restbeløbet på gavekortet.

 

HVAD ER FORDELENE FOR DIG?
Konceptet vil åbne op for et helt nyt marked, GAVER. Tænk over hvor meget kunst du sælger som gaver og sæt det i forhold til, at der i 2011, alene på bryllupsgaver, blev købt for 6 mia. kroner i Danmark.

Oven i hatten kan vi håbe på, at både giver og modtager af gaven bliver nysgerrig på kunstverden, at de i fremtiden vil købe det til dem selv også.

MEN HVAD SKAL DU S BRUGE NO WHITE WALLS TIL?
Vores opgave bliver udelukkende at få det til at ske og sikre at alle har en god oplevelse og føler sig trygge. No White Walls’ forretningskoncept og hjemmeside er bygget til at sælge gaver, så fokus 100% er på denne oplevelse. Men jeg kan ikke gøre det uden et bredt og godt udvalg af kunst

 

HVEM ER MED?
No White Walls er ikke ekspert i kunst, og vil ikke forsøge at udgive sig for at være det. Men samtidig sikre at både gavegiver og modtager skal have en sikkerhed for at kunsten er af god kvalitet. Kunstudtryk er, som du ved, utrolig individuel, og No White Walls skal ikke gøre sig til herre over stil og smag, men vil sikre at konceptet er relateret til “kvalitetskunst”. Derfor skal nye gallerier altid godkendes af de gallerier, der allerede er tilknyttet. På den måde er du altid med til at vurdere, hvem der er med og, hvem der ikke er med

 

DET LYDER MEGET FINT – HVORNÅR KOMMER MEN’ET?
Det er desværre ikke lige til at etablere sådan et koncept, og det har selvfølgelig også en kommerciel målsætning. Derfor vil No White Walls tage 15% i kommission. For dette vil du få en helt ny kundegruppe med et behov for at købe en unik gave. Det forventes ikke, at konceptet vil kannibalisere på din nuværende kundegruppe, da gavemodtageren højst sandsynligt ikke vil være dine vante kunder.

Kontaktinformationer:

Lidt om galleriet: