Kontakt No White Walls

Kun en mail væk

No White Walls ApS startede eventyret i vinteren 2015 og arbejder hver dag på skabe en bedre gavemulighed og få mere kunst ud i de danske hjem.

 

SIKKERHED
Rådgivning fra et kompetente webbureau, advokater hos Plesner, vurderinger fra Finanstilsynet og ikke mindst godkendelse af Nets, gør at du kan føle dig helt rolig ved at handle hos No White Walls.

Hver kunstgave er unik og findes kun i den fysiske udgave du giver til den heldige modtager. Skulle du have nogle spørgsmål eller bare gerne vil i kontakt, er du altid velkommen.

 

MISTET KUNSTGAVER
Hvis du har mistet dit fysiske bevis fra No White Walls, skal du hurtigst muligt tage kontakt til os enten på 2818 4979 eller ved at sende en mail til hej@nowhitewalls.dk. Vi spærer beviset så snart vi får besked, hvis du kan svare på en række testspørgsmål. Dem stiller vi udelukkende for din sikkerhed.

Vi erstatter selvfølgelig alle beviser, der er spæret inden misbrug. Men husk og pas på beviset fra No White Walls, som er lige så værdifuldt, som kontanter.

 

PR
No White Walls ApS er nyopstartet virksomhed og er altid åben for at omtale. Vær venlig at tage kontakt inden indhold fra sitet eller firmaet bliver omtalt, for at sikre I har de seneste og rigtige informationer.

 

NO WHITE WALLS ApS
CVR: 36893095
Malmmosevej 28
2840 Holte

Mette Frich Mathiesen
+452818 4979
mette@nowhitewalls.dk