ØNSK JER EN GAVE FOR LIVET

Kunst på ønskelisten

Det kan være svært at finde på gode ønsker til sit bryllup. Både fordi gaven skal være til både bruden og gommen, men også fordi man gerne vil ønske sig en “livsgave”, som kan følge en gemmen hele ægteskabet.

HVAD FÅR MAN?

Når I ønsker jer kunst fra No White Walls, er det ikke et specifikt kunstværk i ønsker jer, men muligheden for at købe kunst. Efter brylluppet kan I tage på en ny rejse blandt de gallerier, som er tilknyttet konceptet og forelske jer i det helt rigtige kunstværk – I vælger altså selv, hvad der skal hænge på jeres væg. Blandt mere end 120 kunstnere skulle der være rig mulighed for at finde noget, der passer jeres smag.

MEN ER KUNST IKKE DYRT?
Fordi udvalget er så bredt, er der noget i alle prisklasser og til alle gavebudgetter. I vil også kunne finde mindre værker, som starter ved ca. 1.500 kr. Det vil sige, at jeres gaveønske både passer til en gave fra dine bedsteforældre, eller hvis jeres venner vil gå sammen om en større gave.

HVORFOR ØNSKE SIG KUNST?

En god bryllupsgave er langt mere end en gave, det er et minde, både om jeres bryllup og om dem der har givet jer gaven. En personlig historie, som I bliver mindet om, hver gang I nyder jeres bryllupsgave på væggen, og et minde I vil have med jer, når I engang skal på plejehjem.

Hvis du gerne vil mindes om det her ønske kan vi sende dig en mail, når I kommer lidt tættere på brylluppet.

Mind mig om at ønske os kunst

 

HVORDAN FUNGERER DET?

3 enkle skridt

1.I ønsker jer kunst fra nowhitewalls.dk og giv jeres gæster har muligheden for at give jer en gave for livet.
2.Jeres gæster køber for det beløb, der passer deres gavebudget. Vi sender gaven til dem i en stor gaveæske, så der er en gave til jeres gavebord.
3.Efter brylluppet kan I tage på besøg hos alle de gallerier, som er tilknyttet, og begynde at forelske jer i kunst fra den voksende liste på mere end 120 kunstnere. Valget er op til jer – god fornøjelse.

 

 

Hvad siger andre?

Oplevelser med bryllupsgaver

  Vi var rigtig glade for at kunne ønske os kunst fra No White Walls i bryllupsgave.

Vi ville gerne have noget ordentlig kunst, men kunst er jo ikke nødvendigvis noget man finder på et øjeblik under et besøg på et enkelt galleri og i øvrigt kan det ofte løbe op i et højt beløb der gør det svært at sætte på ønskesedlen.

Det perfekte ved et gavekort fra No White Walls er, at giveren kan bestemme beløbet og dermed ikke nødvendigvis bliver ruineret ved gaven, og at man som gavemodtager har mulighed for at besøge flere forskellige gallerier for at finde den helt rigtige billede til væggen derhjemme.

Vi endte med at få en flot gave fra No White Walls af en vennegruppe og nu nyder vi at besøge gallerierne og sammen vælge det helt rigtige kunstværk.

– Ines & Henrik, brudepar

No White Walls Kunst som bryllupsgave blogpost a couple

@nowhitewalls er et super cool koncept, hvor man kan give lækker kunst i gave til f.eks. bryllupsfester! Vi bakker fuldstændig op om dét projekt – og lige nu kan du se et udvalg af kunstværkerne på bloggen sammen med et dejligt interview med grundlæggeren Mette.

A couple, dansk bryllupsblog

  Jeg har haft glæden af at give et No White Walls i bryllupsgave. Gaven var personlig og tanken om at brudeparret har fået en gave som følger dem resten af livet, glæder mig.

Samtidig er jeg glad for ikke at have tvunget brudeparret til at hænge et værk op, som de ikke selv har valgt. Kunst er meget individuelt – No White Walls giver muligheden for at give noget personligt som modtager selv vælger. Ud over at No White Walls i mine øjne er en ideel bryllupsgave, er det nemt og bekvemt. Det tog ingen tid at lave bestillingen og gaven blev leveret i en smuk og tidløs indpakning som var lige til at aflevere. No White Walls er for mig meget mere end et gavekort – det er en gave for livet som man er sikker på at modtager vil nyde mange år frem. Tak for fantastisk service og for et originalt koncept.

– Anne-Kathrine Lønquist, bryllupsgæst

 

 

Få dit kunstværk

Start med at forelske dig

For at indløse din kunstgave til et kunstværk, skal du først forelske dig. Du kan ose gennem det store udvalg af kunstner og få en ide om hvad du leder efter. Når du er hos et galleri og har bestemt dig, vil galleristen hjælpe dig igennem og sørge for, at du får en ordentlig behandling og det helt rigtige kunstværk med hjem.

Husk det fysiske papir er altid gældende og dit eneste bevis på din gave, så husk at medbringe dette når du besøger gallerierne. Har du spørgsmål så kontakt os endelig på hej@nowhitewalls.dk.

God fornøjelse.

 

 De udvalgte gallerier